Rembrandttunnel.nl
Redactie: D66 Leiden
Ontwikkeling: Fenêtre
Quality check: W3C
Contact?: E-mail
Bookmark: Klik hier!
 
 

Overzicht artikelen


17-10-2010 Rembrandttunnel herreist
Time flies. Nadat de stadstunnel door de provincie was geschrapt had het weinig nut jullie nog veel te melden over dit mooie initiatief. Afgelopen zomer echter is één van onze initiatiefnemers Roger Hendriks toegetreden tot het Churchill Avenue (CA) initiatief. CA komt grotendeels overeen met optie 2 van de Rembrandttunnel.

11-02-2010 PS twijfelt aan tunnelkosten
In de Provinciale Staten wordt getwijfeld over de werkelijke kosten van de tunnelvariant van de rembrandttunnel. Op 17 februari wordt daar een extra vergadering over gehouden in het provinciehuis.

13-12-2009 Tweede kamer aan zet!
De laatste tijd hebben voor en tegenstanders zich geroerd om hun ideeën voor de rijnlandroute onder de aandacht te brengen van de Tweede Kamer. Ook wij hebben ons best gedaan via de D66 fractie.

20-10-2009 Website Churchill Avenue
Churchill Avenue, het andere duurzame alternatief voor de Rijnlandroute heeft een website online.

16-10-2009 IHBR rapport opgeleverd
Het project integrale benadering holland rijnland heeft donderdag in het Holiday Inn in Leiden in 3 sessies aan bestuur, raad en burgers zijn rapport gepresenteerd over de rijnlandroute varianten. Het was weer interessant....

19-09-2009 Rembrandttunnel.nl zegt samenwerking met Provincie op
Initiatief rembrandttunnel.nl vindt dat rijk en provincie hebben gefaald met de samenwerking nu de MER tijdelijk is stopgezet en het project eerst wordt bekeken binnen een zogenaamd IBHR traject. De samenwerking verloopt nu uitermate slecht, er is geen inspraak meer, de inzage is ver onder de maat en van onze expertise wordt geen gebruik meer gemaakt. We trekken hieruit onze conclusies en werken niet meer mee aan de farce. Het bijbehorende persbericht staat onderaan dit bericht.

|< < pagina 1 van 3 > >|

Terug

Vertel een vriend(in)!
Naam: 
E-mail: 
 
Persoonlijk bericht: 


Nieuws
16-10-2009 IHBR rapport opgeleverd
Het project integrale benadering holland rijnland ...

19-09-2009 Rembrandttunnel.nl zegt samenwerking met Provincie op
Initiatief rembrandttunnel.nl vindt dat rijk en pr...

09-05-2009 Lammenschansplein wordt aangepakt
Enkele voorstellen uit het plan van afstudeerder M...

Nieuwsarchief